bil til service

Troværdig og autoriseret service

​Her er hjertet i forretningen, værkstedet og klargøringen, her arbejder vi 4 mand, med klargøring og service på alle vores biler, enhver bil kører igennem de 2 afdelinger, her skrues og pudses.

Bilerne vurderes og afprøves både på vej, lift og med computertest, inden de afleveres til en ny ejer. Vi har et skønt moderne værksted, alle moderne hjælpemidler og her arbejdes med en ordentlig indstilling til at de biler, der er solgt herfra, skal fungere i vores kunders hverdag.

Værkstedet ledes af Ole Jørgensen der også har den daglige kontakt med vores kunder, såfremt der måtte opstå problemer efter bilerne er leveret. Der kan kun i begrænset omfang bestilles tid til service på vores værksted, værkstedets primære opgave ligger i servicering og montering af tilbehør på de biler der skal leveres.

Men har du problemer med din bil der er købt hos os er du altid velkommen til at få en snak med værkstedet.​

Ole

Ole

Værkfører

Ole er “ny” han har kun været her i 17 år, det er Ole du som kunde taler med på værkstedet, han booker bilerne ind i tidsplanen, og det er ofte Ole der laver reklamationer der opstår i garantiperioden.

David

David

Mekaniker

David har været i firmaet i over 22 år, også David er en rigtig dygtig mekaniker med en rigtig god indstilling til kunder og biler. David og Ole udgør et rigtig stærkt team.

Frank

Frank

Klargøringsmand

 Frank har været i firmaet i 25 år, han er min klargøringsmand og 100% proffesionel.  Han gør et rigtig godt arbejde med vores mange brugte biler.

Åbningstider

Mandag – torsdag: 9.00 – 18.00

Fredag – Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 – 16.00

 

Adresse​

Salbjergvej 28

4622 Havdrup

 

 

 

Kontakt

Arne Jensen Automobiler A/S

CVR: 26618878

Telefon: 46 18 50 50

E-mail: aja@aja.dk

Læs om vores cookie- og privatlivspolitik her