ikon til finansiering

Ordentlig rådgivning og lav rente ved lån til bil

Jeg har lavet utroligt mange billån gennem mine 40  år som bilsælger, og der sker hele tiden noget nyt, finanstilsynet har flere gange strammet op på reglerne, senest med rådighedsbeløbsberegning på hvert eneste billån. Alle oplysninger hentes idag med nemid/mitid samtykke.

BILLÅNSRENTEN er ustabil pt, der vil være annonceret forkerte renter på annoncerne, finansieringsselskaberne forventer at renten vil falde igen!, spørg venligst på renten på den bil du er interesseret i.

De fleste banker bruger lang tid på at behandle en ansøgning om billån uden udbetaling eller med udbetaling – vi skal blot bruge 10 minutter!

April 2024 rente 3,99% på biler under 5 år.

Aktuelt er der mange fine tilbud på billåns renten pt er 3.99 % billigste rente, og det gælder også billån uden udbetaling. Ved billån uden udbetaling er renten blot 6.49%. Lån med fast rente på er populært pt. Mange El/hybrid biler får lidt rabat på renten ved 20% udbetaling.

Jeg har lavet mange billån gennem tiden, og jeg kender de forskellige muligheder, der findes. Der er mulighed for både variabel og fast rente samt billån uden udbetaling og med udbetaling. Renten ved finansiering af bil på vores lån er altid konkurrencedygtig – også ved billån uden udbetaling.

Du kan altid indfri uden ekstra renter eller omkostninger. Du kan desuden til enhver tid indbetale et ekstra beløb – lånet bliver så forkortet. Du kan ligeledes øge det beløb, som du indbetaler hver måned. Du bestemmer – nøjagtigt som i banken. Renten er lav – fra blot 3,99 % pa. Jeg laver meget gerne en komplet udregning på dit bilkøb, både i forhold til din nuværende bils økonomi herunder vægtafgift og kilometer på literen, så du/I tydeligt kan se, hvad den nye bil koster om måneden i forhold til den gamle. Det kan for eksempel være et billån uden udbetaling. Det tager kun 10 minutter – bare spørg.

Renten er helt ned til 4.10% for biler under 5 år, og 4,99% for de øvrige afhængig af løbetid. De billigste billån er med 20% i udbetaling. Det er altså lidt billigere end billån uden udbetaling. Der er altid en superlav rente.

Biler med lidt år på bagen kan stadig få en fornuftig løbetid, og alle biler kan nu få 8 års løbetid – men bare spørg, uanset om det er billån uden udbetaling eller med udbetaling.

Mulighed for billigt billån uden udbetaling

Vi laver mange billån uden udbetaling, og alle lån laves med MITID. Det betyder, at du giver finansieringsselskabet adgang til at hente de oplysninger, som de skal bruge fra Skat.​

Det er blevet muligt at ansøge for en enkelt person, selvom I er samlevende/gift. Det kan være en fordel, hvis en af jer måske har en del studielån eller lignende. Billån uden udbetaling kan altså laves med en låntager, men det er næsten altid en fordel med 2 låntagere pga rådighedsbeløbsberegningen.

Lige nu er renten kun 6.49, løbetiden er længere end på de normale billån, men max er 96 måneders løbetid. Hovedreglerne er lidt flydende, men nogenlunde således: enkelt person skal have 6200 og et par skal have 9200kr pr md i rådighedsbeløb plus 3200 kr pr barn, det er store tal og det vigtigste er ofte huslejen, dvs det er en god ide at kunne dokumentere udgiften til husleje især hvis den er særlig lav, ex. en lejekontrakt, udskrifter fra betalingsservice osv. Månedlig ydelse fra en byttebil skal ikke regnes med i rådighedsbeløbet.

Der må ikke være gæld til inddrivelses myndigheden eller udlæg, og jeg kan desværre ikke lave lån til bil, hvis du er registreret i RKI.

Biler til små beløb under 35.000-40.000 kroner laves som privat lån. Det gælder også billån uden udbetaling. Der er lave omkostninger og en rimelig rente.​

Alle tilbud om billån uden udbetaling eller med udbetaling forudsætter godkendelse fra  finansieringsselskaberne.
ikon til forsikring

Kom forbi til en prøvetur, så klarer vi resten

Billige kaskoforsikringer fra Gjensidige.

Der er kommet nye bestemmelser på forsikring, idag er der 3 kategorier i postnumre der spiller ind, især små byer har fået en fordel. Septemper 2022.

Alle over 18 år kan få en billig kaskoforsikring hos os, uanset om du køber kontant eller vælger billån uden udbetaling. Dog er det bedst, hvis du er mindst 21 år.​​​​​

En nystartet på 21 år betaler kun 676 kroner pr. måned med kasko, fri kilometer, vejhjælp, uanset adresse og uanset forsikringshistorie, kom ind for at høre mere.

Bemærk, at der er et loft over bilens oprindelige nypris på maksimalt 170.000 kroner i nypris for 18-20-årige.

Der er nu også lavet fine priser på kasko til “gode” bilister. Forsikringen koster blot 3995 kroner i årlig kaskopræmie ved en nypris på maksimalt 170.000 kroner. Præmien er 4498 kroner ved nypris op til 250.000 kroner.​

Læs mere på Gjensidige.dk

Ring på telefon 46 18 50 50 for at høre mere om billån med eller uden udbetaling. Du kan også sende en e-mail til aja@aja.dk.

Åbningstider

Mandag – torsdag: 9.00 – 18.00

Fredag – Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 – 16.00

Kontakt

Telefon: 46 18 50 50

E-mail: aja@aja.dk

Læs om vores cookie- og privatlivspolitik her