Over 26 år i Havdrup

– tiden løber bare derudaf, og mange tusinde biler er solgt.

Tak for dit besøg på vores hjemmeside, her kommer lidt om vores firma.

Jeg hedder Arne Jensen, jeg er fra 1963, og jeg bor privat i Vindinge ved Roskilde.​ Dorte og jeg ejer firmaet, og det har vi gjort siden vi åbnede i 1996.

​Jeg har arbejdet med bilsalg siden jeg forlod Roskilde Amtsgymnasium, først hos Citroen/Peugeot i 3 år, og derefter 10-11 år hos Toyota.

​Jeg ville have have min egen forretning, så den 1. september 1996 åbnede jeg forretningen her i Havdrup, og det er gået rigtig godt. Vi har et fint stabilt salg og en dejlig stor kundegruppe.​

Dorte, som min kone hedder, og jeg passer salgsafdelingen, og ud over det tager Dorte sig af mange andre ting, hun betaler regninger, sørger for nummerplader – syn olign, tager mange gange telefonen, laver alle annoncerne, kort sagt en stor del af alt det der skal gøres i en travl bilforretning.​

Da jeg startede firmaet i 1996 var grund ideen, at sælge gode ærlige brugte biler til tilfredse kunder, og så stille og roligt at udbygge firmaets kundekreds, fordi tilfredse kunder jo kommer tilbage og de fortæller måske oven i købet om forretningen til venner og bekendte. Det er stadig idag den samme grundtanke der ligger bag forretningen, så derfor er det meget vigtigt for mig at få det at vide – hvis der er noget der ikke er i orden med en bil herfra, min mail hedder blot aja@aja.dk og alle mails besvares.

Alle vores biler gennemgår en grundig klargøring inden de sættes til salg, og de gennemgås af vores værksted inden de leveres.
Ole Jørgensen der er værkfører på vores værksted, han står dels for den daglige planlægning, og han tager sig også af de reklamationer der kan opstå efter leveringen.

​Vi er naturligvis medlem af Autobranchen Danmark og FDM.​

Vi tilbyder super billig kaskoforsikring for alle uanset anciennitet, uanset bopæl, med fri km, med vejhjælp osv. ex. nystartet billist på 21 og en bil med nypris på max 250.000 koster kun 699,- kr pr md. Spørg herom og se skema med priser under Finansiering.​

Spørgsmål ? 

Skriv til mig på aja@aja.dk eller ring til mig.

Åbningstider

Mandag – torsdag: 9.00 – 18.00

Fredag – Lørdag: Lukket

Søndag: 11.00 – 16.00

 

Adresse​

Salbjergvej 28

4622 Havdrup

 

 

 

Kontakt

Arne Jensen Automobiler A/S

CVR: 26618878

Telefon: 46 18 50 50

E-mail: aja@aja.dk

Læs om vores cookie- og privatlivspolitik her